Smycken från OTC Living

Smycken i Äkta 925 Sterling Silver & 18 k Guld, även i det vackra materialet Ädelstål!

Jag har också omtanke om Dej som måste vara försiktig på grund av allergi. Du hittar även krokar i Kirurgiskt Stål! -  önskar dej all glädje 🌿🌺🌿 Anette Ketélius

🌿🌺🌿 Vill du ha en annan längd på halsbandet skriv ett mail. Vissa tillverkar jag själv och då kan du önska exakt på cm och med eller utan pärla. 🌿🌺🌿

Nu presenterar jag mina stilrena smycken även här - på LillaLavendel.se - Välkommen till en värld av skimrande skönhet och tidlös, ren elegans. I vår kategori Smycken i Äkta 925 Sterling Silver & Guld finner du elegant och ren design.

Jag, Anette Ketélius, har passion för detaljer och förmåga att fånga ögonblickets magi i silver och guld och även smycken i Ädelstål. Det gör varje halsband och örhänge unikt. Med ett sortiment som sträcker sig från klassiska pärlor till moderna geometriska former, finns det något för alla smaker och tillfällen.

Alla smycken är noggrant utvalda för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet. Sterling silver och äkta guld används för att skapa dessa tidlösa skatter som kan bäras dag efter dag, år efter år.

----------

Utforska vårt sortiment och låt dig inspireras av Anette Ketélius stilrena design. Oavsett om du letar efter en gåva till någon speciell eller en ny favorit till din egen samling, kommer du att hitta det perfekta smycket här hos oss på LillaLavendel.se. Fri frakt över 350 kr gör det enkelt att välja det bästa utan kompromisser.

Besök oss idag och upptäck hur Anette Ketélius smycken i sterling silver, guld och Ädelstål kan lyfta din vardag till oanade höjder!

Välkomna 💜💜💜 LillaLavendel.se 💜💜💜