Örhängen, pärla 1 cm med strass och krokar i 925 Sterling Silver

I lager.

289.00 SEKRosa pärlörhängen med krokar av 925 Sterling Silver. Den rosa pärlan är vegansk och gjord av det starka materialet Resin och har en ring med strass upptill. Upptäck skönheten i varje detalj med våra handgjorda örhängen, glimmande av strass och elegans. Varje par är unikt framtaget för att föra en touch av lyx till din vardag.

Dessa exklusiva örhängen best av två utsökta rosa pärlor. Pärlorna gjorda av det hållbara materialet Resin och mäter 1 cm i diameter, perfekta för att addera en subtil men iögonfallande accent till din outfit.

Pärlan är toppad med en ring av gnistrande strass, tillverkad av finaste glas, dessa örhängen reflekterar ljuset på ett sätt som bara kan beskrivas som magiskt. Och inte nog med det - de hänger elegant från krokar av renaste 925 Sterling Silver, vilket ger dem en ytterligare dimension av klass och kvalitet. Resin används i smyckestillverkning som pärlor, lack eller för att skapa en illusion av glas/glasyr. Ytan blir mycket hård och gulnar inte med tiden.

Framhäv din stil och personlighet med dessa tidlösa smycken som lovar att bli ett favorittillskott i din smyckeskollektion. Beställ dina Pärlörhängen idag.

LillaLavendel.se samarbetar med OTC-Living. Båda finns på Instagram.