Välkommen till www.LillaLavendel.se

Så roligt att just du hittat till vår butik, det gör oss glada! 

Vi älskar att hantverka! Stort som smått, det är verkligen inspirerande att sätta ihop en installation, ett kort, göra ett paket extra vackert. Ja, allt är roligt. 

Vi tyckte att en sådan här butik behövdes på nätet. En positiv samlingplats för alla åldrar. Att göra saker tillsammans - inte bara spela spel - fast det är ju också jätteroligt förstås - utan vara kreativa och påhittiga! Vem vet vad som döljer sig i dig - en konstnär! 

Mera planer för Lilla Lavendel finns naturligtvis. Jätteroligt med utveckling. När maskinerna börjar anlända kan vi erbjuda tryckning av brevpapper, inbjudningskort, kondoleanskort, födelsedagskort och massor med olika stilar och covers. Häng med i vår utveckling och förundras över allt läckert.

Vilka är vi då? Några glada, energiska entreprenörer som älskar företagande. Några av oss har varit företagare ända sedan 1998! Vi är en blandning av kvinnor och män - bästa kombinationen. Det kommer ni att märka i butiken! 

Vi har alltså startat, på kvällen den 12 jan 2021, med nätbutiken www.lillalavendel.se.

Alla våra produkter gås igenom för hand. Våra ögon missar sällan felaktigheter! Eftersom vi sorterar flera gånger är säkerheten att felaktiga varor slinker med - minimal. 

Vår ambition är att du ska ha massor av produkter att välja på. Vi tycker det är jättebra att erbjuda dej den här servicen till din scrapbooking eller ditt klädesplagg.

Allt för kunden :)

Vi som jobbar med detta har väldigt olika utbildningar och erfarenheter och det berikar och möjliggör att vi kan serva just DIG fantastiskt bra! 

När du får din leverans från oss så vill vi att det ska vara glädje och positivism rakt igenom! Upplevelsen att få vårt lavendelfärgade vadderade kuvert som inte bara innehåller din beställning utan också en liten present från oss på Lilla Lavendel! - Spännande!

VÄLKOMMEN till butiken: 

www.lillalavendel.se