Krokar i kirurgiskt stål och grön Pärla 1 cm i diameter.

I lager.

98.00 SEKTotalt allergivänliga örhängen! Läckra varmt gröna och blanka pärlörhängen!

Storlek, pärla: 1 cm i diameter i en varm grön nyans, svår att fota så den kommer till sin rätt. Krokarna är gjorda av Kirurgiskt Stål. Totalt allergivänliga örhängen! Pärlan är gjord i det hållbara materialet Resin. Njut av färger!

Jättetjusiga örhängen som är perfekta till både vardag och fest!

Framhäv din personliga stil med dessa eleganta örhängen prydda med 1 cm stora resinpärlor i en förtrollande varm grön nyans. Deras högblanka finish reflekterar ljuset på ett sätt som får dem att gnistra vackert vid varje rörelse.

Skapa en unik look med dessa örhängen som kombinerar klassisk elegans med en modern twist. Med krokar tillverkade av kirurgiskt stål, erbjuder vi dig total komfort och allergivänliga egenskaper - perfekt för känsliga öron.

Dessa versatila smycken är lika lämpliga för att lyfta din vardagsoutfit som för att addera det där lilla extra till din festlook. Upptäck hur de kompletterar allt från den avslappnade jeansjackan till den eleganta cocktailklänningen.

Bli inspirerad och låt dessa örhängen bli en del av din signaturstil. Beställ dina nya favoritaccessoarer från LillaLavendel.se idag.