Silver & Guld

Smycken i Äkta 925 Sterling Silver & 18 k Guld - Anette Ketélius

🌿🌺🌿 Vill du ha en annan längd på halsbandet skriv ett mail. Vissa tillverkar jag själv och då kan du önska exakt på cm och med eller utan pärla. 🌿🌺🌿

Nu presenterar jag mina stilrena smycken även här - på LillaLavendel.se - Välkommen till en värld av skimrande skönhet och tidlös, ren elegans. I vår kategori Smycken i Äkta 925 Sterling Silver & Guld finner du elegant och ren design.

Jag, Anette Ketélius, har passion för detaljer och förmåga att fånga ögonblickets magi i silver och guld och även smycken i Ädelstål. Det gör varje halsband och örhänge unikt. Med ett sortiment som sträcker sig från klassiska pärlor till moderna geometriska former, finns det något för alla smaker och tillfällen.

Alla smycken är noggrant utvalda för att säkerställa högsta kvalitet och hållbarhet. Sterling silver och äkta guld används för att skapa dessa tidlösa skatter som kan bäras dag efter dag, år efter år.

----------

Utforska vårt sortiment och låt dig inspireras av Anette Ketélius stilrena design. Oavsett om du letar efter en gåva till någon speciell eller en ny favorit till din egen samling, kommer du att hitta det perfekta smycket här hos oss på LillaLavendel.se. Fri frakt över 350 kr gör det enkelt att välja det bästa utan kompromisser.

Besök oss idag och upptäck hur Anette Ketélius smycken i sterling silver, guld och Ädelstål kan lyfta din vardag till oanade höjder!

Välkomna 💜💜💜 LillaLavendel.se 💜💜💜

Rhodierat Silver

Rhodierat silver –  Man kan säga att rhodierat silver är liksom ett vitgulds överdrag eller förgyllning. Vilket gör att man får en lite gråare blank yta på smycket, ser nästan ut som stål färgen. Det är till stor fördel att använda rhodium över ett naturligt silver smycke, då ett helt naturligt silver smycke har en tendens att oxidera och chansera så man slipper hålla på och putsa, det jobbet slipper man när det är rhodium på.

Rhodierade smycken har kommit för att stanna, och det blir bara fler och fler som använder sig av denna tekniken på smycken. Många tycker också om att det liknar vitguld och det ger dem som gärna använder sig av massiva 18 karat vitgulds smycken en chans att komplettera med lite billigare smycken än alltid bara äkta vitguld. Även färgen är mjukare mot hyn än den vita kallare tonen som naturligt silver har.

Vi hoppas du ska finna något smycke här hos mig som kan bli ditt älsklings smycke och vi hoppas att få se dig ofta här inne på vår webshop!