Halsband 3 kedjor: 50 cm + 55 cm + 60 cm.

I lager.

1,219.00 SEKHalsbandet är gjort av det hållbara materialet Ädelstål och kedjans utseende är kallad Ankarkedja. Kvinnlig design för vackra Du! Upplev elegansen med vårt halsband av re sammanlänkade kedjor som sveper runt din hals i perfekt harmoni. Varje kedja är noggrant utformad för att komplettera de andra. Det. skapar en oemotståndlig kaskadeffekt.

Längd på de 3 kedjorna som sitter ihop med ett lås är 50 cm + 55 cm + 60 cm. Det levereras antingen med Karbinhake eller Stavlås. Möjlighet finns för dig att välja vilket lås du vill ha. Skriv ett meddelande när du kommer till Kassan i rutan: "Lämna ett meddelande". Lämnar du inget meddelande blir det Stavlås. Ädelstål är en fantastiskt metall att tillverka smycken av. Lystern är precis emellan Silver och vitt Guld och det är i stort sett omöjligt att skilja från vitt Guld. Det är ju inte helt fel att det ser ut som vitt Guld - våra priser är fantastiska och du hittar inget bättre på marknaden än våra bra priser. All lycka till dig - fina Du!

Ädelstål tål vatten och ett enkelt sätt att hålla halsbandet rent är att ta diskmedel, schampo eller tvål och vatten och löddra det i handen. Gör gärna det efter varje användning. Ett rent halsband håller lystern länge!