Hampasnöre, Orange, 2 mm bred. 10 meter

I lager.

35.00 SEK

Hampa, snöre, en orange läcker färg. Säljes i 10-meters bitar.

Ett grant grovt snöre. Så läckert till många olika saker. Grovlek 2 mm, tretvinnad tråd. Färgen är vackert orange på detta snöre. Paketinslagning, konshantverk, smyckestillverkning m.m. Eller varför inte binda upp dina växter med ett hampasnöre!

Perfekt för bl.a. smyckestillverkning. Detta snöre är tillverkat av naturligt material som är biologiskt nedbrytbart, säkert att använda.

Flerfunktionssnöre: Hampasnöre kan användas för olika hantverk såsom virkning, knyppling, flätning av armband. Tillverkning av nyckelringar, makrame; passar även för buntning, väggupphängning av tavlor, växthängare och trädgårdsinredning. Passar även som perfekta utsmyckningar för bröllop, fest, påskägg och julgran.

En utmärkt DIY Arts Helper (DIY:Do It Yourself! Gör Det Själv Konst Hjälpare): Perfekt för inslagning av presenter, presentetiketter, burkar, flaskor och vaser, utsmyckningar av fotoramar och heminredning.

Så här väljer du: Om hampasnöret är tjockare och har flera trådar blir det mycket svårare att dra av. Tunt hampasnöre såsom 1 mm tjock är lämplig för att dekorera konst. Tjock tråd som är 2 mm tjock är mer lämpad för hantverk som kräver starkare snöre.